Tisztelettel köszöntjük Pusztaszentlászló község honlapján!

EGY NYÍLT LEVÉL !!!! KÉREM OLVASSÁK EL, AKI TUD SEGÍTSEN!!!

2017-09-18 11:45

KÉREM OLVASSÁK EL, SEGÍTSEN AKI TUD!!!

Kedves Ismerősök!

Vagyunk itt a csoportban néhányan, ifjak és örökifjak, akiknek számos emléke kapcsolódik az óvoda udvarán álló babaházhoz. Bújócska, az első ovis szerelmes kézfogás, stb... ???? Csak megsaccolni tudtuk, hogy pontosan hány éve is áll ott... Sajnos az idő ezt az épületet sem kímélte, és most már veszélyessé vált a körülötte játszó gyerekekre nézve. Ezért vettünk egy nagy levegőt, és úgy döntöttünk, hogy felújítjuk! Először azt gondoltuk, elég lesz egy kis foltozgatás, ám eljött Pilhoffer Zoltán, aki elmondta, ennél bizony komolyabb feladatot vállaltunk... Vagyis igazából alapig vissza kell bontani, sőt az alapot is meg kell erősíteni, megoldásra vár a csapadék elvezetése is, majd ezután jöhet a deszkázás, lécezés, csinosítgatás.
Mindezt önerőből az óvoda nem tudja megoldani. Ezért fordulunk segítségért a pusztaszentlászlói és környékbeli emberek felé. Felajánlásokat várnánk bontott faanyagra (gerenda, léc, deszka), hajópadlóra, ajtóra, festékre, a fa megmunkálására és természetesen akár kétkezi munkára is. A bontásnál derül ki, hogy mennyi az ép faanyag, amit persze visszaépítünk, de már most látni, hogy szükség lesz pótlásra. Terveink szerint októberben lebontanánk az épületet, megerősítenénk az alapot, és időjárástól függően folytatnánk a munkát.
A közeljövőben óvodánk több olyan programot is szervez, amelynek bevételét a babaház felújítására kívánjuk fordítani.
A felajánlásokat meg lehet tenni itt is, vagy nekem privát üzenetben is el lehet küldeni. Ezeket előre is köszönjük szépen! ????
Én hiszek abban, hogy a település társadalmi összefogása felépítheti az új babaházat, amely újabb évtizedekre, akár unokáinknak is biztosítana helyet az önfeledt játékra!
Köszönöm, hogy elolvasták! ????

Tisztelettel:

Varga-Szabó Veronika

Pusztaszentlászlói Egységes Óvoda-Bölcsőde Szülői Munkaközösségének elnöke

Drupal theme provided by Danang Probo Sayekti.